Kiaulienos kepsniai su imbierų ir sojos marinatu

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ypatingas kiaulienos kepsnių receptas su imbierų ir sojos marinatu, nededant nei druskos nei pipirų, mėsą marinuojant tik skaniame marinate, kuris taip pat naudojamas kaip padažas.

Ingredientai

  • Supjaustyta kepsnių mėsa 6 vnt
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Takuota imbieras 2 šaukštas (-ai)
  • Soja 100 ml
  • Kečiupas 6 šaukštas (-ai)
  • Apelsinų sultys 100 ml
  • Sezamo aliejus 80 ml
  • Medus 3 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Sumaišykite visus turimus ingredinetus kartu. Pusę marinato dėkite ant mėsos ir palikite marinuotis per naktį.
  2. Kitą pusę marinato pasilikite kepimui ir kaip padažui kepsniams iškepus.
  3. Kepsnius kepkite ant griliaus, keptuvėje arba orkaitėje. Jeigu kepate ant griliaus ar keptuvėje, kepkite kiekvieną pusę maždaug po 8 minutes.
  4. Kartu galite kepti ir mėgstamas daržoves, tik jas patartina aptepti aliejumi ir padruskinti, papipirinti.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!