Kepti avižiniai batonėliai

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 21, 2018
Sudėtingumas:
Vidutinis
Porcijos:
3 porcijos
Paruošimo laikas:
45min

Kai reikia skubiai užkąsti, rinkitės sveiką avižinių paplotėlių užkandį!

Ingredientai

  • Avižos 200 g
  • Kiaušiniai 4 vnt
  • Pienas 200 ml
  • Medus 50 g
  • Maltas cinamonas 1 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Varškė 200 g

Eiga

  1. Kiaušinius sumaišykite su pusiau riebia varške ir medumi. Supilkite pieną.
  2. Avižinius dribsnius sumaišykite su cinamonu ir kepimo milteliais ir suberkite į kiaušinių-pieno masę. Išmaišykite, pasūdykite ir palikite pastovėti 10 min.
  3. Viską supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą – svarbu, kad nebūtų labai aukštas sluoksnis. Dėkit į orkaitę ir kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje (kol gražiai apskrus).

Panašūs receptai