Kepta žuvies filė orkaitėje

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Greitai ir skaniai paruošiama žuvies filė, patiekiama su švežiomis daržovėmis ir pakepintu varškės sūriu.

Ingredientai

  • Žuvies filė 2 vnt
  • Vyšniniai pomidoriukai 10 vnt
  • Agurkas 1 vnt
  • Salotų mišinys 1 pakuotė (-ės)
  • Varkškės sūris 100 g
  • Balzamiko acto kremas 1 šaukštas (-ai)
  • Sviestas 100 g
  • Prieskoniai Pagal skonį

Eiga

  1. Žuvies filė pabarstome mėgstamais prieskoniais (galime naudoti tradicinius žuvies prieskonius), keliais sviesto gabaliukais. Žuvį įdedame į kepimo indą ir uždengiame folija. Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros. Kepame apie 30 min.
  2. Išlydome likusį sviestą keptuvėje ir sudedame kubeliais pjaustytą varškės sūrį. Kepame 5 min., nuolat vartant, kad nesudegtų.
  3. Pasiruošiame garnyrą: supjaustome daržoves, kartu su salotų mišiniu sudedame į indą, apšlakstome alyvuogių aliejumi bei pagardiname balzamiko acto kremu.
  4. Patiekiame viską kartu.
  5. Skanaus:)

Panašūs receptai