Kepta žuvies filė orkaitėje
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Greitai ir skaniai paruošiama žuvies filė, patiekiama su švežiomis daržovėmis ir pakepintu varškės sūriu.
Ingredientai
- Žuvies filė 2 vnt
- Vyšniniai pomidoriukai 10 vnt
- Agurkas 1 vnt
- Salotų mišinys 1 pakuotė (-ės)
- Varkškės sūris 100 g
- Balzamiko acto kremas 1 šaukštas (-ai)
- Sviestas 100 g
- Prieskoniai Pagal skonį
Eiga
- Žuvies filė pabarstome mėgstamais prieskoniais (galime naudoti tradicinius žuvies prieskonius), keliais sviesto gabaliukais. Žuvį įdedame į kepimo indą ir uždengiame folija. Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros. Kepame apie 30 min.
- Išlydome likusį sviestą keptuvėje ir sudedame kubeliais pjaustytą varškės sūrį. Kepame 5 min., nuolat vartant, kad nesudegtų.
- Pasiruošiame garnyrą: supjaustome daržoves, kartu su salotų mišiniu sudedame į indą, apšlakstome alyvuogių aliejumi bei pagardiname balzamiko acto kremu.
- Patiekiame viską kartu.
- Skanaus:)