Kepenėlių salotos
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.
Jei turite laiko ir kantrybės, rekomenduojame visus ingredientus supjaustyti kuo smulkiau. Salotas patiekti šaltas ar bent jau kambario temperatūros.
Ingredientai
- Kepenėlės 500 g
- Morkos 2 vnt
- Svogūnas 2 vnt
- Marinuoti agurkai 3 vnt
- Konservuoti žirneliai 1 skardinė (-ės)
- Majonezas 3 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
Eiga
- Kepenėles išvirti, atvėsinti, smulkiai supjaustyti (o dar geriau, jeisutarkuosite) ;
- Svogūnus supjaustyti žiedais, morkas sutarkuoti ir apkepinti keptuvėje, atvėsinti;
- Marinuotus agurkus supjaustyti kubeliais;
- Viską sudėti į dubenį, suberti konservuotus žirnelius, įberti druskos, pipirų ir įdėti majonezo. Išmaišyti;
- Skanaus.