Karštas vynas Nektaras

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Karšto, saldaus ir tuo pačiu egzotiško vyno receptas.

Ingredientai

  • Sausas raudonasis vynas 750 ml
  • Likeris 50 ml
  • Medus 100 g
  • Citrinų sultys 50 ml
  • Gvazdikėliai 3 vnt
  • Citrinos žievelė Pagal skonį

Eiga

  1. Vyną ir „Benediktino“ likerį (jei neturite Benediktino, tiks bet koks kitas) supilti į puodą ir 10 min. pakaitinti, jo neužverdant.Į nukeltą puodą sudėti prieskonius ir išmaišyti.
  2. Tada 10 minučių palaikyti uždengtą dangčiu ir užklotą storu rankšluosčiu.
  3. Nukoštą „Nektarą“ išpilstyti į vyno bokalus.

Panašūs receptai