Karštas vynas Nektaras
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Karšto, saldaus ir tuo pačiu egzotiško vyno receptas.
Ingredientai
- Sausas raudonasis vynas 750 ml
- Likeris 50 ml
- Medus 100 g
- Citrinų sultys 50 ml
- Gvazdikėliai 3 vnt
- Citrinos žievelė Pagal skonį
Eiga
- Vyną ir „Benediktino“ likerį (jei neturite Benediktino, tiks bet koks kitas) supilti į puodą ir 10 min. pakaitinti, jo neužverdant.Į nukeltą puodą sudėti prieskonius ir išmaišyti.
- Tada 10 minučių palaikyti uždengtą dangčiu ir užklotą storu rankšluosčiu.
- Nukoštą „Nektarą“ išpilstyti į vyno bokalus.