Karštas kalėdinis vynas

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Gairės: cinamono lazdele, citrina, gvazdikeliai, Kaledinis raudonas vynas, karštas vynas.

Ingredientai

  • Vynas raudonas 1 l
  • Gvazdikėliai 6 vnt
  • Cinamonas 1 vnt
  • Citrina Pagal skonį

Eiga

  1. Į puodą supilkite Kalėdinį raudoną vyną. Sudėkite gvazdikėlius, cinamoną. Kaitinkite iki 80 laipsnių.Puodą kuriame kaitinsime vyną, laikykite uždengtą.
  2. Neužvirinkite, nes išgaruos aromatas. Supilstykite vyną į taures, papuoškite citrinos skiltele.Gerkite karštą.
  3. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!