Karpis tešloje

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Paprastas, tačiau visuomet skanus karpio karpio paruošimo būdas.

Ingredientai

  • Karpis 1 vnt
  • Aliejus 5 šaukštas (-ai)
  • Pienas 1 stiklinė (-ės)
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Miltai 7 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Karpį išvalykite, nuplaukite, nupjaukite karpio galvą ir uodegą.
  2. Žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus.
  3. Supjaustykite karpį stačiakampiais gabalėliais, juos įtrinkite druska ir pipirais.
  4. Sumaišykite tešlai skirtus produktus: kiaušinius, miltus, pieną ir prieskonius. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
  5. Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše, salotomis, galite ant karpio išspausti citrinos sulčių.
  6. Skanaus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!