Karbonadai užkepti sūriu ir morkomis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.
Valgome su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkėliais. Labai skanu!
Ingredientai
- Kiauliena 500 g
- Kiaušiniai 1 vnt
- Džiuvesėliai 1 stiklinė (-ės)
- Morkos 2 vnt
- Fermentinis sūris 100 g
- Majonezas 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Mėsą supjaustome norimo storio gabaliukais, išmušame, pasūdome, pabarstome pipirais, apšlakstome aliejumi ir paliekame valandai pasimarinuoti.
- Po valandos kiekvieną gabalėlį pamirkome kiaušinio plakinyje ir džiūvėsiuose, kepame karštuose riebaluose, kol iškeps.
- Nuskutame ir sutarkuojame morkas, taip pat sutarkuojame sūrį, sumaišome su morkų tarkiais ir įdedame majonezo. Gautą masę tepame ant karbonadų.
- Viską šauname į karštą orkaitę. Pakepiname 10 min., kol gražiai išsilydys sūris.
- Skanaus!