Kalėdinis punšas

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Kalėdinis punšas su kalėdinias prieskoniais. Nustebinkite savo šeimos narius ir svečius.

Ingredientai

  • Cukrus 200 g
  • Pienas 1 l
  • Cinamono lazdelės 2 vnt
  • Kiaušinio trynys 6 vnt
  • Romas 80 ml

Eiga

  1. Pusė turimo pieno sumaišykite su pusė kiekio cukraus ir užvirkite kartu su cinamono lazdelėmis.
  2. Likusią cukraus dalį supilkite į indą kartu su kiaušinių tryniais. Indą dėkite į karštą vandenį. Viską gerai išplakite iki putų.
  3. Supilkite karštą pieną į trynių masę ir plakite tol, kol masė pradės tirštėti.
  4. Perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišydami supilkite romą. Patiekite su cinamono lazdelėmis ir pabarstykite cinamonu.
  5. Patiekite su cinamono lazdelėmis ir pabarstykite cinamonu.

Panašūs receptai