Kalėdinis punšas
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Kalėdinis punšas su kalėdinias prieskoniais. Nustebinkite savo šeimos narius ir svečius.
Ingredientai
- Cukrus 200 g
- Pienas 1 l
- Cinamono lazdelės 2 vnt
- Kiaušinio trynys 6 vnt
- Romas 80 ml
Eiga
- Pusė turimo pieno sumaišykite su pusė kiekio cukraus ir užvirkite kartu su cinamono lazdelėmis.
- Likusią cukraus dalį supilkite į indą kartu su kiaušinių tryniais. Indą dėkite į karštą vandenį. Viską gerai išplakite iki putų.
- Supilkite karštą pieną į trynių masę ir plakite tol, kol masė pradės tirštėti.
- Perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišydami supilkite romą. Patiekite su cinamono lazdelėmis ir pabarstykite cinamonu.
- Patiekite su cinamono lazdelėmis ir pabarstykite cinamonu.