Kalakuto lazdelės džiūvėsėliuose su keptomis bulvių lazdelėmis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Rekomenduojame, kai „nėra laiko“, nes patiekalas pagaminamas lengvai ir greitai.

Ingredientai

  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Džiuvesėliai 1 stiklinė (-ės)
  • Garstyčios 1 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Džiovintas raudonėlis Pagal skonį
  • Aliejus Pagal skonį
  • Bulvės 5 vnt
  • Alyvuogės Pagal skonį
  • Petražolės Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus Pagal skonį
  • Citrina Pagal skonį

Eiga

  1. Supjaustykite kalakuto filė griežinėliais. Pabarstykite druska, pipirais, įtrinkite garstyčiomis ir palikite 5 min. Išvoliokite kiaušinio plakinyje, raudonėlyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje 5 min.
  2. Bulves nuskuskite ir supjaustykite lazdelėmis, pabarstykite druska ir pipirais, kepkite orkaitėje 30 min. 200°C temperatūroje.
  3. Alyvuoges, marinuotus česnakus ir svogūnėlius užpilkite alyvų aliejumi, citrinos sultimis, pabarstykite druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!