Jūros lydeka tešloje
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Paprastas, tradicinis, tačiau visuomet gardus žuvies iškepimo ir patiekimo būdas bei receptas.
Ingredientai
- Jūros lydeka 500 g
- Kiaušinis 1 vnt
- Miltai 1 stiklinė (-ės)
- Svogūnas 1 vnt
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Aliejus Pagal skonį
Eiga
- Žuvį supjaustyti mažais gabaliukais, išrinkti kaulus.
- Apibarstyti pipirais, druska ir maltais lauro lapeliais. Sutarkuoti svogūną, gautą tyrelę sudėti į žuvį ir atsargiai išmaišyti, perdaug nemaigant.
- Iš kiaušinio, miltų, bei trupučiuko druskos paruošti skystoką tešlą. Į ją pavilgyti kiekvieną žuvies gabaliuką ir kepti aliejuje.