Jūros lydeka su kuskusu

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Kai labai trūksta laiko, o valgyti norisi, pietums pravers šis greitai paruošiamas patiekalas.

Ingredientai

  • Jūros lydeka 1 vnt
  • Kuskusas 300 g

Eiga

  1. Jūros lydekos file pabartyti žuvies prieskoniais, palikti porai valandų.
  2. Iš dvigubo folijos lapo padaryti vokelį, užlenkiant šonus, kad neišbėgtų skystis. Į paruoštą vokelį suberti kuskuso kruopas, ant viršaus uždėti žuvį. Viską užpilti vandeniu. Vandens reikia pilti dvigubai daugiau nei berta kuskuso.
  3. Paruoštus vokelius pašauti į 200 C įkaitintą orkaitę. Troškinti apie 30-40 min.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!