Jūros lydeka su kuskusu
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Kai labai trūksta laiko, o valgyti norisi, pietums pravers šis greitai paruošiamas patiekalas.
Ingredientai
- Jūros lydeka 1 vnt
- Kuskusas 300 g
Eiga
- Jūros lydekos file pabartyti žuvies prieskoniais, palikti porai valandų.
- Iš dvigubo folijos lapo padaryti vokelį, užlenkiant šonus, kad neišbėgtų skystis. Į paruoštą vokelį suberti kuskuso kruopas, ant viršaus uždėti žuvį. Viską užpilti vandeniu. Vandens reikia pilti dvigubai daugiau nei berta kuskuso.
- Paruoštus vokelius pašauti į 200 C įkaitintą orkaitę. Troškinti apie 30-40 min.