Jūros lydeka su krevečių padažu
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Jūros lydeka su krevečių padažu
Ingredientai
- Jūros lydeka 1 kg
- Krevetės 300 g
- Peletrūnas Pagal skonį
- Grietinėlė 200 ml
- Vynas baltas 100 ml
- Sviestas 2 šaukštas (-ai)
- Krapai Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Šiam patiekalui geriausiai tiks šviežia, stambioji žuvies dalis. Išfiliuotą žuvį, padalinti pagal porcijų kiekį, dėti į skardą, pabarstyti peletrūnu ir kepti apie 30 minučių , 220 laipsnių orkaitėje. Įkaitus žuviai, patepti šaukštu sviesto. Druska beriama pabaigoje, tokiu būdu file nepraras savo sulčių.
- PADAŽUI REIKĖS: Krevetes pakepinti su sviestu, įberti krapų, druskos, supilti vyną, grietinėlę ir maišant virinti,kol sutirštės.
- SKANAUS !