Jūros lydeka su krevečių padažu

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Jūros lydeka su krevečių padažu

Ingredientai

  • Jūros lydeka 1 kg
  • Krevetės 300 g
  • Peletrūnas Pagal skonį
  • Grietinėlė 200 ml
  • Vynas baltas 100 ml
  • Sviestas 2 šaukštas (-ai)
  • Krapai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Šiam patiekalui geriausiai tiks šviežia, stambioji žuvies dalis. Išfiliuotą žuvį, padalinti pagal porcijų kiekį, dėti į skardą, pabarstyti peletrūnu ir kepti apie 30 minučių , 220 laipsnių orkaitėje. Įkaitus žuviai, patepti šaukštu sviesto. Druska beriama pabaigoje, tokiu būdu file nepraras savo sulčių.
  2. PADAŽUI REIKĖS: Krevetes pakepinti su sviestu, įberti krapų, druskos, supilti vyną, grietinėlę ir maišant virinti,kol sutirštės.
  3. SKANAUS !

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!