Jurginių troškinys

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 24, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Dešra 1 kg
  • Bulvės 100 vnt
  • Morkos 1 vnt
  • Svogūnas 2 vnt
  • Pipirai Pagal skonį
  • Petražolės Pagal skonį

Eiga

  1. Bulves nuskusti ir sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Morkas nuskusti, stambiai sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir viską sudėti ant verdančių bulvių.
  2. Dešrą nuplauti, supjaustyti 5 - 7 cm gabaliukais ir taip pat uždėti ant bulvių. Virti, kol bulvės suminkštės (apie 20 - 25 min.). Po to skystį nusunkti, dešrą išimti, bulves sukratyti, šiek tiek nugarinti, ant viršaus užberiant pipirų.
  3. Pateikiant į pašildytos didesnės lėkštės ar pusdubenio vidurį sudėti dešros gabalėlius, aplinkui apdedant bulvėmis. Puošti petražolių lapeliais.
  4. Prie troškinio patiekti raugintų kopūstų, agurkų, krienų.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!