Jautienos vyniotinis tešloje

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Jautienos vyniotinis puikiai tiks Jūsų šventiniam stalui.

Ingredientai

  • Sluoksniuota bemielė tešla 1 vnt
  • Jautienos faršas 400 g
  • Pomidorai džiovinti arba švieži 4 vnt
  • Kiaušinių tryniai 2 vnt
  • Česnakas 3 skiltelė (-ės)
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Karis Pagal skonį

Eiga

  1. Atšaldome tešlą ir faršą.
  2. Ruošiame vyniotiniui įdarą pirmiausia pradėdami nuo pomidorų. Juos nuplikome vandeniu, nulupamame odeles, supjaustome.
  3. Susmulkinam česnaką ir dedame į faršą kartu su druska, pomidorais, pipirais, kariu.
  4. Įmušame kiaušinį į faršą ir viską gerai sumaišome.
  5. Ant tešlos išklotų lakštų dedame mėsos įdarą, suformuojame norimą formą. Galima imti kiekvieną lakštą atskirai ir susukame.
  6. Kepimo indą patepame sviestu, sudedame vyniotinius, juos aptepame kiaušinio tryniu kad gražiai apskustų ir dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 temperatūroje apie 30 minučių. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!