Jautienos troškinys
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.
Puikus jautienos troškinys! Paprastai pagaminamas, tačiau sultingas ir labai skanus!
Ingredientai
- Jautiena 400 g
- Bulvės 5 vnt
- Daržovių Sultinys 1 stiklinė (-ės)
- Svogūnas 2 vnt
- Česnakas 3 skiltelė (-ės)
- Paprika 3 vnt
- Pomidorų padažas 100 ml
- Druska, pipirai Pagal skonį
- Rozmarinai Pagal skonį
Eiga
- Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite dideliais kubeliais. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
- Paprikas supjaustykite nedideliais gabalėliais, česnako skilteles smulkiai sukapokite. Įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus, sudėkite mėsos kubelius, paprikas, česnaką ir maišydami ant silpnos ugnies kepinkite maždaug 5-7 minutes.
- Supilkite sultinį ir pomidorų padažą. Pasūdykite, pabarstykite pipirais ir rozmarinais. Uždenkite ir ant silpnos ugnies troškinkite 30 minučių.
- Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir virkite sūdytame vandenyje 7–8 minutes. Nukoškite, sudėkite į puodą su mėsa ir troškinkite dar 10 minučių