Itališka dešrelių sriuba
Porcijos:
                6 porcijos
            Sudėtingumas:
                Pradedančiajam
            Paruošimo laikas:
                1 val.
            
Sriuba išradingiems - itališka dešrelių sriuba.
Ingredientai
- Dešrelės 450 g
 - Česnakas 1 skiltelė (-ės)
 - Jautienos sultinys 2 skardinė (-ės)
 - Troškinti pomidorai 1 skardinė (-ės)
 - Morkos 5 vnt
 - Pupelės 1 skardinė (-ės)
 - Cukinija 2 vnt
 - Špinatai 2 stiklinė (-ės)
 - Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
 - Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
 
Eiga
- Puode apskrudinkite dešreles su česnakais. Dešrelėms apskrudus, supilkite sultinį, pomidorus bei morkas ir pagardinkite viską druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir virkite ant žemos ugnies 15 minučių.
 - Supilkite pupeles su skysčiu ir įberkite cukinijos gabaliukus. Uždenkite ir virkite dar 15 minučių (arba tol, kol cukinija suminkštės).
 - Nuimkite puodą nuo ugnies ir sudėkite špinatų lapus. Nuimkite puodo dangtį ir leiskite 5 minutes pastovėti.