Itališka dešrelių sriuba
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.
Sriuba išradingiems - itališka dešrelių sriuba.
Ingredientai
- Dešrelės 450 g
- Česnakas 1 skiltelė (-ės)
- Jautienos sultinys 2 skardinė (-ės)
- Troškinti pomidorai 1 skardinė (-ės)
- Morkos 5 vnt
- Pupelės 1 skardinė (-ės)
- Cukinija 2 vnt
- Špinatai 2 stiklinė (-ės)
- Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Puode apskrudinkite dešreles su česnakais. Dešrelėms apskrudus, supilkite sultinį, pomidorus bei morkas ir pagardinkite viską druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir virkite ant žemos ugnies 15 minučių.
- Supilkite pupeles su skysčiu ir įberkite cukinijos gabaliukus. Uždenkite ir virkite dar 15 minučių (arba tol, kol cukinija suminkštės).
- Nuimkite puodą nuo ugnies ir sudėkite špinatų lapus. Nuimkite puodo dangtį ir leiskite 5 minutes pastovėti.