Itališka dešrelių sriuba

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Sriuba išradingiems - itališka dešrelių sriuba.

Ingredientai

  • Dešrelės 450 g
  • Česnakas 1 skiltelė (-ės)
  • Jautienos sultinys 2 skardinė (-ės)
  • Troškinti pomidorai 1 skardinė (-ės)
  • Morkos 5 vnt
  • Pupelės 1 skardinė (-ės)
  • Cukinija 2 vnt
  • Špinatai 2 stiklinė (-ės)
  • Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Puode apskrudinkite dešreles su česnakais. Dešrelėms apskrudus, supilkite sultinį, pomidorus bei morkas ir pagardinkite viską druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir virkite ant žemos ugnies 15 minučių.
  2. Supilkite pupeles su skysčiu ir įberkite cukinijos gabaliukus. Uždenkite ir virkite dar 15 minučių (arba tol, kol cukinija suminkštės).
  3. Nuimkite puodą nuo ugnies ir sudėkite špinatų lapus. Nuimkite puodo dangtį ir leiskite 5 minutes pastovėti.

Panašūs receptai