Imbierinis limonadas „Ginger Ale“

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Gaivus vasaros gėrimas iš 100 proc. natūralių produktų.

Ingredientai

  • Nulupta, smulkiai supjaustyta imbiero šaknis 200 g
  • Vanduo 450 ml
  • Vanduo 225 ml
  • Cukrus 128 g
  • Gazuotas vanduo (vienai porcijai) 115 ml
  • Laimo sultys Pagal skonį

Eiga

  1. 450 ml vandens užvirkite puode ir į jį sudėkite labai smulkiai pjaustytą imbierą. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir mišinį pavirkite apie 5 min.
  2. Nuimkite nuo viryklės ir mišinį palaikykite iki 20 min. Po to nukoškite per smulkų sietelį. Vanduo turėtų būti prisotintas imbiero skoniu.
  3. 225 ml vandens užvirkite puode kartu su cukrum. Virkite, kol cukrus pilnai ištirpsta.
  4. 115 ml imbierinio vandens maišykite su 75 ml cukraus sirupu ir 115 ml gazuoto vandens. Įspauskite kelis lašus laimo sulčių, puoškite laimo skiltelėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!