Imbierinis limonadas „Ginger Ale“
Šefo receptai
Įkėlė: Bir 4, 2019
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Gaivus vasaros gėrimas iš 100 proc. natūralių produktų.
Ingredientai
- Nulupta, smulkiai supjaustyta imbiero šaknis 200 g
- Vanduo 450 ml
- Vanduo 225 ml
- Cukrus 128 g
- Gazuotas vanduo (vienai porcijai) 115 ml
- Laimo sultys Pagal skonį
Eiga
- 450 ml vandens užvirkite puode ir į jį sudėkite labai smulkiai pjaustytą imbierą. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir mišinį pavirkite apie 5 min.
- Nuimkite nuo viryklės ir mišinį palaikykite iki 20 min. Po to nukoškite per smulkų sietelį. Vanduo turėtų būti prisotintas imbiero skoniu.
- 225 ml vandens užvirkite puode kartu su cukrum. Virkite, kol cukrus pilnai ištirpsta.
- 115 ml imbierinio vandens maišykite su 75 ml cukraus sirupu ir 115 ml gazuoto vandens. Įspauskite kelis lašus laimo sulčių, puoškite laimo skiltelėmis.