Įdarytos paprikos

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 13, 2014
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Labai skanūs ir lengvi pietūs....

Ingredientai

  • Paprika 6 vnt
  • Baltieji ryžiai 100 g
  • Faršas 300 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Morkos 2 vnt
  • Fermentinis sūris 50 g
  • Sultinys Pagal skonį

Eiga

  1. Paprikas nuplauname, nupjauname kepurėles, išimame sėklas.
  2. Mėsą apkepiname su šlakeliu aliejaus, dedame smulkiai kapotus svogūnus ir česnakus. Pakepiname.
  3. Dedame tarkuortas morkas, vėl apkepiname. Beriame pipirų, druskos,kitų pireskonių, įpilame šiek tiek vandens ir viską kiek patroškiname.
  4. Gautąjį mėsos troškinį maišome su virtais ryžiais, majonezu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šia mase pripildome paprikų ertmes. Sudedame į troškintuvą. Pilame sultinį, tiek kad apsemtų didesniają dalį paprikų ir šauname į karštą orkaitę. Troškiname, kol suminkštės paprikos (30-40 min.). Iškepus, apibarstome kapotomis petražolėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!