Įdarytos paprikos
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Labai skanūs ir lengvi pietūs....
Ingredientai
- Paprika 6 vnt
- Baltieji ryžiai 100 g
- Faršas 300 g
- Svogūnas 1 vnt
- Česnakas 2 skiltelė (-ės)
- Morkos 2 vnt
- Fermentinis sūris 50 g
- Sultinys Pagal skonį
Eiga
- Paprikas nuplauname, nupjauname kepurėles, išimame sėklas.
- Mėsą apkepiname su šlakeliu aliejaus, dedame smulkiai kapotus svogūnus ir česnakus. Pakepiname.
- Dedame tarkuortas morkas, vėl apkepiname. Beriame pipirų, druskos,kitų pireskonių, įpilame šiek tiek vandens ir viską kiek patroškiname.
- Gautąjį mėsos troškinį maišome su virtais ryžiais, majonezu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šia mase pripildome paprikų ertmes. Sudedame į troškintuvą. Pilame sultinį, tiek kad apsemtų didesniają dalį paprikų ir šauname į karštą orkaitę. Troškiname, kol suminkštės paprikos (30-40 min.). Iškepus, apibarstome kapotomis petražolėmis.