Įdaryta bulvė

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Lietuviškos įdarytos bulvės - tikras skanumėlis!

Ingredientai

  • Bulvės 4 vnt
  • Kiaulienos šoninė 200 g
  • Morkos 1 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Sūris 200 g

Eiga

  1. Pasiruošiame 4 bulves. Susukame jas į foliją ir paliekame keptis 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
  2. Įdarui šiaudeliais susmulkinkite kiaulienos šoninę ar kitą pasirinktą mėsą. Taip pat morkas ir svogūnus. Mėsą su smulkintomis daržovėmis apkepkite 5-8 minutes keptuvėje.
  3. Po valandos bulves ištraukite iš orkaitės ir išimkite iš folijos, dėkite dar 5 minutėms pasikepinti, kad bulvių odelė sutvirtėtų.
  4. Perpjaukite visas bulves pusiau, išskobkite bulvių vidų, jį sumaišykite su kepintomis daržovėmis ir šonine, pritarkuokite daug sūrio. Perpjovę į bulves įdėkite įdaro, užpilkite truputį sultinio su jame ištirpintais kario milteliais. Dėkite į kepimo indą.
  5. Kepkite orkaitėje, 150 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
  6. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!