Hamburgeris keptas ant griliaus

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 30, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Skanus ir paprastas hamburgerio kepto ant griliaus receptas.

Ingredientai

  • Hamburgerio bandelės 6 vnt
  • Jautienos faršas 600 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Česnako milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Sojos padažas 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Sūris 6 riekė (-ės)
  • Salotos Pagal skonį
  • Avokadas Pagal skonį
  • Pomidoras 2 vnt
  • Pievagrybiai Pagal skonį
  • Kečiupas Pagal skonį
  • Majonezas Pagal skonį

Eiga

  1. Visą faršą padruskinkite ir papirinkite pagal skonį. Druskos daug nedėkite, nes soja bus sūroka.
  2. Iš faršo suformuokite 6 blynelius. Į jų vidų tolygiai paskirkite supjaustytus svogūnus, soją. Užlipdykite ir suformuokite kotletukus. Dėkite keptis ant griliaus. Kepkite kiekvieną pusę apie 10 minučių, priklauso nuo laužo kaitrumo. Mėsai baigiant keptis, kuomet kepate kitą pusę, uždėkite sūrio gabalėlius ant mėsos, kad išsilydytų.
  3. Perpjaukite visas hamburgerio bandeles pusiau. Mėsai baiginėjant keptis dėkite ant griliaus bandeles, kad sušiltų ir apskrustų.
  4. Ant iškepusių bandelių užpilkite norimą kiekį kečiupo, majonezo, dėkite salotas, supjaustytus pomidorus, avokadus ir kitas mėgstamas daržoves, įdėkite iškepusią mėsytę.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!