Grybų salotos

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Puikus patiekalas

Ingredientai

  • Džiovinti grybai 30 g
  • Pupelės 300 g
  • Svogūno roputės 3 vnt
  • Aliejus 60 g
  • Malti pipirai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Džiovintus grybus perrinkti, išmirkyti, užpilti šaltu vandeniu ir išvirti. Po to nukošti, atvėsinti ir smulkiai supjaustyti.
  2. Pupeles užmerkti iš vakaro ir virti nesūdytame vandenyje. Baigiant virti, pasūdyti, nukošti ir atvėsinti.
  3. Svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais. Viską (grybus, pupeles, svogūnus) suberti į dubenį, pagal skonį pridėti pipirų, druskos ir užpilti aliejumi. Gerai išmaišyti ir pateikti į stalą.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!