Grybų salotos
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Puikus patiekalas
Ingredientai
- Džiovinti grybai 30 g
- Pupelės 300 g
- Svogūno roputės 3 vnt
- Aliejus 60 g
- Malti pipirai Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Džiovintus grybus perrinkti, išmirkyti, užpilti šaltu vandeniu ir išvirti. Po to nukošti, atvėsinti ir smulkiai supjaustyti.
- Pupeles užmerkti iš vakaro ir virti nesūdytame vandenyje. Baigiant virti, pasūdyti, nukošti ir atvėsinti.
- Svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais. Viską (grybus, pupeles, svogūnus) suberti į dubenį, pagal skonį pridėti pipirų, druskos ir užpilti aliejumi. Gerai išmaišyti ir pateikti į stalą.