Grybų paštetas su graikiniais riešutais
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.
Labai skanus, su pakepintais graikiniais riešutais grybų pašteto receptas. Puikiai tinka kaip greitas užkandis ar pusryčių patiekalas. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.
Ingredientai
- Džiovinti grybai 100 g
- Graikiniai riešutai 40 g
- Svogūnai 1 vnt
- Druska 1 žiupsnelis
- Krapai 1 žiupsnelis
- Sviestas 10 g
Eiga
- Jeigu naudojate džiovintus baravykus, tai juos tiesiog užmerkite vandeniu bent pusvalandį prieš gaminant, jei naudojate kitus grybus, tada reikės juos apvirti.
- Graikinius riešutus pakepinkite keptuvėje.
- Svogūną pakepinkite su sviestu kol gražiai paruduos.
- Visus ingredientus sumalkite iki vientisos masės, o norimą tirštumą išgaukite pildami šiek tiek vandens.
- Ragaukite kai šiek tiek pastovės. Skanaus!