Grybų kukuliai

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Puikiai tiks Kūčioms.

Ingredientai

  • Grybai 300 g
  • Džiuvesėliai 100 g
  • Krakmolas 50 g
  • Svogūno roputės 1 vnt
  • Aliejus Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Grybus nukošti, nuplauti ir sumalti mėsmale.
  2. Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir sudėti į grybų masę. Kartu suberti džiūvėsėlius, krakmolą, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišyti ir suformuoti kukulius. Džiūvėsėliuose apvoliotus kukulius kepti įkaitintame aliejuje.
  3. Į stalą patiekti atvėsintus. Valgyti su kopūstų ar burokėlių salotomis.

Panašūs receptai