Grybų kukuliai
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Puikiai tiks Kūčioms.
Ingredientai
- Grybai 300 g
- Džiuvesėliai 100 g
- Krakmolas 50 g
- Svogūno roputės 1 vnt
- Aliejus Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Grybus nukošti, nuplauti ir sumalti mėsmale.
- Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir sudėti į grybų masę. Kartu suberti džiūvėsėlius, krakmolą, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišyti ir suformuoti kukulius. Džiūvėsėliuose apvoliotus kukulius kepti įkaitintame aliejuje.
- Į stalą patiekti atvėsintus. Valgyti su kopūstų ar burokėlių salotomis.