Grybų ir paprikų sriuba
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Sviestas 50 g
- Svogūnas 2 vnt
- Raudonoji paprika 2 vnt
- Konservuotos pupelės 200 g
- Grybai 400 g
- Vanduo 1 l
- Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
- Sojos padažas 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Grietinėlė kavai 100 ml
- Miltai 2 šaukštas (-ai)
- Baltieji ryžiai 400 ml
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Krapai Pagal skonį
- Petražolės Pagal skonį
Eiga
- Susmulkinti svogūnus, 2-3 minutes troškinti juos svieste. Sudėti susmulkintas paprikas, pupeles ir grybus, troškinti dar 3-4 min.
- Supilti vandenį, pomidorų tyrę ir sojos padažą. 10 minučių virti neaukštoje temperatūroje.
- Grietinėlę sumaišyti su miltais ir supilti į sriubą, nuolat maišant. Pabaigoje sudėti virtus ryžius. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais, virti dar 2-3 min.
- Patiekiant užbarstyti smulkintų krapų ir petražolių.