Graikiniai riešutai meduje

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Labai skanus graikinių riešutų valgymo būdas. Taip pat tai - puiki dovanos idėja draugams ar artimiesiems.

Ingredientai

  • Graikiniai riešutai 100 g
  • Medus 6 šaukštas (-ai)
  • Meilė Pagal skonį

Eiga

  1. Riešutus gerai nuplauname ir paliekame nudžiūti.
  2. Riešutus sukapojame, kad būtų smulkesni, bet ne pernelyg smulkūs.
  3. Suberiame juos į nedidelį stiklainiuką (tiek, kad užimtų keturis penktadalius stiklainio).
  4. Medų, jei jis kietas, pakaitiname dubenyje ant garų vonelės, kol pradės skystėti (svarbiausia, kad medus nebūtų karštas) ir supilame ant riešutų.
  5. Valgome patys, vaišiname kitus arba dovanojame.
  6. Skanaus:)

Panašūs receptai