Graikiniai riešutai meduje
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Labai skanus graikinių riešutų valgymo būdas. Taip pat tai - puiki dovanos idėja draugams ar artimiesiems.
Ingredientai
- Graikiniai riešutai 100 g
- Medus 6 šaukštas (-ai)
- Meilė Pagal skonį
Eiga
- Riešutus gerai nuplauname ir paliekame nudžiūti.
- Riešutus sukapojame, kad būtų smulkesni, bet ne pernelyg smulkūs.
- Suberiame juos į nedidelį stiklainiuką (tiek, kad užimtų keturis penktadalius stiklainio).
- Medų, jei jis kietas, pakaitiname dubenyje ant garų vonelės, kol pradės skystėti (svarbiausia, kad medus nebūtų karštas) ir supilame ant riešutų.
- Valgome patys, vaišiname kitus arba dovanojame.
- Skanaus:)