Gaspačio - šaltoji pomidorų sriuba

Šefo receptai
Įkėlė: Geg 4, 2017
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
2 val. 30 min.

Gaspačio - gaivi, šalta ir sveika pomidorų sriuba, puikiai tinkanti valgyti karštą vasaros dieną.

Ingredientai

  • Agurkai 280 vnt
  • Česnakas 3 skiltelė (-ės)
  • Citrina Pagal skonį
  • Paprika 3 vnt
  • Svogūnas 100 g
  • Alyvuogių aliejus 50 ml
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Pomidorai 500 g

Eiga

  1. Smulkiai supjaustome svogūną, išspaudžiame česnaką.
  2. Supjaustome pomidorus, išvalytas paprikas griežinėliais
  3. Viską ką susipjustėme dedame į trintuvą ir gerai sutriname.
  4. Išspaudžiame visos arba pusės citrinos sultis, pilame aliejų ir paliekame šaldytuve apytiksliai 2 valandoms.
  5. Valgome šaltą, papuošiame agurkų ir paprikų griežinėliais, galime taip pat papuošti petražolėmis.
  6. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!