Garstyčių padažas žuvies patiekalams

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Padažas tinkamas sterkų, lynų ir kitų baltų žuvų patiekalams.

Ingredientai

  • Sultinys Pagal skonį
  • Sviestas 1 šaukštas (-ai)
  • Citrina Pagal skonį
  • Vynas baltas Pagal skonį
  • Garstyčios 2 šaukštas (-ai)
  • Kiaušinio trynys 4 vnt
  • Miltai 1 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Keptuvėje išlydyti sviestą, į jį supilti sultinį, vyną, sukrėsi garstyčias ir užvirinti. Į padažą sudėti skiltelėms supjaustytą citriną ir dar kartą užvirinti.
  2. Su trupučiu miltų ir vandens išplaktus kiaušinių trynius įmaišyti į padažą ir užkaitinti. Vos tik padažas pakils (neleisi visiškai užvirti), nukelti nuo ugnies ir juo užpilti žuvį.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!