Fetos sūrio sriuba
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Vištienos sultinys 2 stiklinė (-ės)
- Česnakai 3 skiltelė (-ės)
- Natūralus jogurtas 200 ml
- Miltai 1 šaukštas (-ai)
- Grietinėlė 150 ml
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Pipirai 1 vnt
- Feta sūris 120 g
- Baltojo vyno actas 1 šaukštas (-ai)
- Pomidorai 3 vnt
- Agurkai 1 vnt
- Batonas 4 riekė (-ės)
- Aliejus 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Užvirti sultinį, sudėti česnako skilteles, uždengti ir virti 5 min. ant mažos ugnies.
- Jogurtą sumaišyti su miltais ir pamažu supilti į sultinį. Pavirti 5 min. Supilti grietinėlę ir pakaitinti kelias minutes. Pagardinti pipirais.
- Į puodą sudėti smulkintą fetą, išmaišyti, supilti vyno actą. Jeigu reikia įberti druskos.
- Patiekti su skrudinto batono kubeliais, agurkų ir pomidorų gabaliukais, apibarstyti prieskoninėm žolelėm.