Dešrainis su triušienos dešrelėmis

Saldžiarūgščio skonio, azijos šalių įkvėptas dešrainis su natūraliomis triušienos dešrelėmis „KITCHEN me“. ✔️ „KITCHEN me“ produktai patogiai supakuoti, juos lengva paruošti bei pritaikyti skirtingiems receptams. ✔️ Tobulas triušienos skonis, kuris beveik nesiskiria nuo vištienos; ✔️ Žinojimas, kad valgai sveiką, organizmui naudingą mėsą - dešrelės pagamintos iš šviežios triušienos, pagardintos natūraliais prieskoniais ir įvilktos į avies žarną.

Saldžiarūgščio skonio, azijos šalių įkvėptas dešrainis su natūraliomis triušienos dešrelėmis „KITCHEN me“. ✔️ „KITCHEN me“ produktai patogiai supakuoti, juos lengva paruošti bei pritaikyti skirtingiems receptams. ✔️ Tobulas triušienos skonis, kuris beveik nesiskiria nuo vištienos; ✔️ Žinojimas, kad valgai sveiką, organizmui naudingą mėsą - dešrelės pagamintos iš šviežios triušienos, pagardintos natūraliais prieskoniais ir įvilktos į avies žarną.

Ingredientai

Šviežios triušienos dešrelės „KITCHEN me“ 4 vnt
Dešrainių bandelės 2 vnt
Alyvuogių aliejus 1 arb. šaukštelis (-iai)
Kopūstas 150 g
Paprika 1 vnt
Mažas svogūnas 1 vnt
Morka 1 vnt
Druska, pipirai Pagal skonį
Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)
Medus Pagal skonį
Actas 1 arb. šaukštelis (-iai)
Raudonėlis (nebūtina) 1 žiupsnelis
Česnako skiltelė (nebūtina) 1 vnt
Sojos padažas (glazūrai) 2 šaukštas (-ai)
Medus (glazūrai) 1 arb. šaukštelis (-iai)
Sezamo sėklos 1 šaukštas (-ai)
Majonezas 2 šaukštas (-ai)
  • 1

    Paruoškite salotas: stambia tarka sutarkuokite kopūstą ir morką. Plonais puslankiais supjaustykite svogūną, o papriką - plonomis juostelėmis. Visas daržoves sumaišykite. Soją, medų ir actą sumaišykite indelyje, įspauskite česnako skiltelę. Paruoštą padažą užpilkite ant salotų, gerai išmaišykite. Papildomai galite pagardinti druska, pipirais, raudonėliu ar kitais jums patinkančiais prieskoniais. Salotas atidėkite į šalį.

  • 2

    Dešreles išvirkite, po to apkepkite keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Atskirame indelyje sumaišykite glazūrai skirtą soją ir medų. Į padažą įpilkite porą šaukštelių vandens. Gautą padažą pilkite ant kepamų dešrelių, viską nuolatos maišykite. Padažas sutirštės ir gražiai aplips dešreles. Pabaigai jas apibarstykite sezamų sėklomis.

  • 3

    Bandeles pašildykite, įpjaukite ir vidų patepkite majonezu. Dėkite šiltas dešreles, o ant viršaus pagardinkite paruoštomis salotomis. Prie dešrainio puikiai tinka bulvytės!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min