Cukinijų laiveliai - picos

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Lengvas patiekalas, puikiai tiks vakarėliams. Sveikesnė visų mėgstamos picos versija.

Ingredientai

  • Nedidelės cukinijos 6 vnt

Eiga

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Į dideli kepimo indą įtieskite kepimo popierių.
  2. Cukinijas perpjaukite per pusę išilgai, nusausinkite jų viršų ir sudėkite ant kepimo indo. Jeigu laiveliai nestovi - palyginkite jų dugną, nupjaudami ploną sluoksnį.
  3. Sumaišykite alyvuogių aliejų ir trintą česnaką, šiuo mišiniu aptepkite cukinijas. Ant viršaus uždėkite marinara padažo ir paskirstykite. Cukinijų kraštus palikite be padažo.
  4. Ant viršaus dėkite smulkintą mocarelos ir tarkuotą parmezano sūrius. Uždėkite dešrelių griežinėlius. Kepkite apie 12 - 18 min. (kepimo trukmė priklausys nuo cukinijų storio).
  5. Pateikite karštas, apibarstę raudonėliu.

Panašūs receptai