Čili troškinys

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 6, 2018
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Aštrus troškinys puikiai tiks aštrų maistą mėgstantiems žmonėms.

Ingredientai

  • Faršas 298 g
  • Čili pipiras 1 vnt
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Svogūnas 1 vnt
  • Raudonosios pupelės 100 g
  • Pomidorų padažas 3 šaukštas (-ai)
  • Fermentinis sūris 80 g
  • Druska Pagal skonį
  • Petražolės Pagal skonį
  • Krapai Pagal skonį

Eiga

  1. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir nuolatos maišant akepinti faršą.
  2. Kai faršas apkeps, į keptuvę suberti smulkiai pjaustytą svogūną, smulkintą čili pipirą, prieskonius, druską bei česnaką. (Čili pipiro kiekį pasirinkite patys pagal skonį).
  3. Viską šiek tiek pakepinti ir tada sudėti į puodą. Į bendrą masę supilti pupeles bei pomidorų padažą ir maišydami pavirkite ant nedidelės ugnies maždaug 10 min.
  4. Įpylus sriubą į dubenėlius, apibarstyti tarkuotu sūriu.

Panašūs receptai