Čili troškinys
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Aštrus troškinys puikiai tiks aštrų maistą mėgstantiems žmonėms.
Ingredientai
- Faršas 298 g
- Čili pipiras 1 vnt
- Česnakas 2 skiltelė (-ės)
- Svogūnas 1 vnt
- Raudonosios pupelės 100 g
- Pomidorų padažas 3 šaukštas (-ai)
- Fermentinis sūris 80 g
- Druska Pagal skonį
- Petražolės Pagal skonį
- Krapai Pagal skonį
Eiga
- Įkaitinti keptuvėje aliejų ir nuolatos maišant akepinti faršą.
- Kai faršas apkeps, į keptuvę suberti smulkiai pjaustytą svogūną, smulkintą čili pipirą, prieskonius, druską bei česnaką. (Čili pipiro kiekį pasirinkite patys pagal skonį).
- Viską šiek tiek pakepinti ir tada sudėti į puodą. Į bendrą masę supilti pupeles bei pomidorų padažą ir maišydami pavirkite ant nedidelės ugnies maždaug 10 min.
- Įpylus sriubą į dubenėlius, apibarstyti tarkuotu sūriu.