Česnakiniai mazgeliai

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ypatingi česnakiniai mazgeliai, pasakiško skonio, puikus užkandis!

Ingredientai

  • Picos tešlos lakštai 2 vnt
  • Miltai 2 šaukštas (-ai)
  • Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Sviestas 6 arb. šaukštelis (-iai)
  • Petražolės 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Česnakas 5 skiltelė (-ės)

Eiga

  1. Jeigu norite pasigaminti picos tešlą patys, žiūrėkite čia: http://www.seforeceptai.lt/picos/picos-padas
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Ištieskite kepimo popierių ant skardos.
  3. Jeigu gaminate tešlą patys, iškočiokite pailgus stačiakampius. Tešlą reikia supjaustyti į „virveles“, kad galėtumėte surišti mazgelius. Jeigu labai limpa, pabarstykite miltų. Kiekviena juostelė turi būti maždaug 15 cm ilgio ir apie 2 cm pločio, žiūrint kokio dydžio mazgelių norėsite.
  4. Suriškite mazgelius ir įdėkite į orkaitę kepti apie 10 minučių, kepkite iki gražios auksinės spalvos.
  5. Kol mazgiukai kepasi pasiruoškite česnaką, ji čiut čiut pakepkite keptuvėje su sviestuku ant mažos temperatūros, iki ištirps sviestas, supilkite alyvuogių aliejų.
  6. Gautu padažu nedelsiant aptepkite mazgelius. Ragaukite šiltus, jeigu tik pavyks! Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!