Cepelinai su obuolių įdaru

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Bulvės 1 kg
  • Manai Pagal skonį
  • Krakmolas Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Obuoliai Pagal skonį
  • Cukrus 2 šaukštas (-ai)
  • Cinamonas Pagal skonį

Eiga

  1. Darome įprastą cepelinų tešlą. Bulves nulupame, sutarkuojame ir išsunkiame. Tada užplikome manus. Ant išsunktų tarkuotų bulvių dedame krakmolo, tada plikytus manus, viską gerai sumaišome. Į tešlą beriame druskos, išmaišome.
  2. Įdarui burokine tarka sutarkuojame obuolius. Tada beriame cukrų ir cinamoną ir gerai sumaišome.
  3. Imame bulvių tešlos, padarome plona blyną ir į vidurį dedame obuolių įdaro. Formuojame cepeliną. Paruoštus cepelinus dedame į sūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 minučių.
  4. Skaniausia su grietine.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!