Burokėlių ir pupelių troškinys su medumi

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
15 min.

Burokėlių ir pupelių troškinys, tai puiki idėja pietums. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Žalias burokėlis 2 vnt
  • Konservuotos raudonosios pupelės 425 ml
  • Svogūno 1 vnt
  • Aliejus 3 šaukštas (-ai)
  • Medus 1 šaukštas (-ai)
  • Žalioji citrina 1 vnt
  • Druska, pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Burokėlį susipjaustome norimo dydžio nedideliais gabaliukais ir pakepiname šiek tiek keptuvėje ant aliejaus.
  2. Susismulkiname svogūną ir dedame į keptuvę kartu su burokėliu, toliau kepame kol burokėlis suminkštės.
  3. Į keptuvę dedame konservuotas raudonąsias pupeles, medų, prieskonius ir kelias minutes patroškiname viską keptuvėje.
  4. Troškinuką patiekite su keliomis žaliosios citrinos skiltelėmis. Skanaus!

Panašūs receptai