Bulvių užkepėlė su kepenimis
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Bulvės 250 g
- Kiaušiniai 1 vnt
- Jaučio kepenys 100 g
- Sviestas 10 g
- Džiuvesėliai Pagal skonį
- Austrių padažas 75 g
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Pakepkite bulves, įdėkite kiaušinio, sviesto, druskos ir sumaišykite. Pusę gautos bulvių masės dėkite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą jepimo indą, ant viršaus dėkite maltą mėsą arba kepenis, tada vėl sluoksnį likusių bulvių masės, pabarstykite džiūvėsėliais, palaistykite riebalais ir pašaukite į orkaitę. Prieš patiekdami supjaustykite ir užpilkite sviestu arba padažu.