Bulvių užkepėlė su kepenimis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Bulvės 250 g
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Jaučio kepenys 100 g
  • Sviestas 10 g
  • Džiuvesėliai Pagal skonį
  • Austrių padažas 75 g
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Pakepkite bulves, įdėkite kiaušinio, sviesto, druskos ir sumaišykite. Pusę gautos bulvių masės dėkite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą jepimo indą, ant viršaus dėkite maltą mėsą arba kepenis, tada vėl sluoksnį likusių bulvių masės, pabarstykite džiūvėsėliais, palaistykite riebalais ir pašaukite į orkaitę. Prieš patiekdami supjaustykite ir užpilkite sviestu arba padažu.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!