Bulvių salotos su šviežiais ridikėliais
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Gardžios šviežių ridikėlių salotos su bulvėmis.
Ingredientai
- Bulvės virtos 700 g
- Ridikėliai 13 vnt
- Salierų stiebai 3 vnt
- Svogūnų laiškai 60 g
- Marinuoti mažyčiai agurkėliai 6 vnt
- Natūralaus jogurto 100 g
- Dijono garstyčių Pagal skonį
- Baltojo vyno actas 1 šaukštas (-ai)
- Kiaušiniai 3 vnt
- Česnakas 2 skiltelė (-ės)
- Krapai Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
Eiga
- Bulves išvirkite su lupenomis ir atvėsinkite.
- Supjaustykite riekelėmis ridikėlius, susmulkinkite salierų stiebus, svogūnų laiškus.
- Riekelėmis supjaustykite agurkus, kiaušinius, atvėsusias bulves.
- Padažui pagaminti sumaišykite majonezą, jogurtą, garstyčias, actą, susmulkintus krapus, išspaustą česnaką ir įberkite pagal skonį druskos ir juodų maltų pipirų.
- Padažą supilkite ant daržovių ir išmaišykite
- Skanaus.