Bulviniai blynai su mėsos įdaru

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Bulviniai blynai su mėsa. Sotūs ir itin gardūs. Patiekiame su grietine arba karštu spirgučių padažu.

Ingredientai

  • Bulvės 10 vnt
  • Kiauliena 100 g
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Taukai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Lašiniai 100 g
  • Svogūnas 2 vnt

Eiga

  1. Iš pradžių pasiruošiame įdarą: mėsą, lašinukus ir svogūnus smulkiai supjaustome, įdedame pipirų ir druskos.
  2. Tuomet imamės bulvių. Nulupame jas, sutarkuojame, nuvarviname kiaurasamtyje ir įdedame druskos.
  3. Įkaitiname keptuvę su riebalais. Dedame šaukštą tešlos, šaukštą įdaro ir vėl tešlos. Apkepame iš abiejų pusių.
  4. Sudedame į pakaitintą troškintuvą ir baigiame kepti orkaitėje.
  5. Patiekiame su grietine arba pasiruošiame spirgučių padažą.
  6. Skanaus:)

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!