Bulvės su česnaku ir sūriu
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Išbandę prištus apsilaižysit.
Ingredientai
- Bulvės 4 vnt
- Česnakas 1 skiltelė (-ės)
- Fermentinis sūris Pagal skonį
Eiga
- Nulupame, nuplauname ir smulkiais kubeliais supjaustome bulves. Viską suberiame į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepame, kol pradės skrusti.
- Nulupame ir susmulkiname česnako skilteles (jų kiekį pasirinkite pagal skonį). Jį suberiame į bulves. Taip pat pagal skonį įberiame prieskonius (druska, pipirai, bulvių prieskoniai arba tieisog prieskonių mišinys "Vegeta"). Pamaišome.
- Baigant apskrusti bulvėm jas paskirstome tolygiai po visą keptuvę.
- Ant bulvių sudedame plonais gabalėliais supjaustytą ar rupia tarka sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiamia keptuvę ir sumažiname liepsną, laukiame, kol sūris išsilydys. Rinkitės mėgstamą padažą ir ragaukite. Skanaus!