Brokolių salotos su feta sūriu ir granatų sėklomis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Šios brokolių salotos - traškios ir gaivios, o svarbiausia - itin maistingos. Brokoliai, špinatų lapeliai, saulėgrąžų daigai, granatų sėklos... viskas, ko reikia, norint papildyti savo dienos meniu maistingomis medžiagomis ir vitaminais. Paruošti netruksite, o skanauti tinka tiek prie pietų stalo, tiek ruošiant iškylą gamtoje.

Ingredientai

  • Brokolis 1 vnt
  • Špinatų lapai 1 sauja (-os)
  • Saulėgrąžų daigai 1 sauja (-os)
  • Fetos sūris 100 g
  • Granatos sėklos 1 sauja (-os)
  • Druska, pipirai Pagal skonį
  • Kanapių sėklos 1 šaukštas (-ai)
  • Liucernos daigai 1 sauja (-os)
  • Kanapių aliejus 1 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Salotų lapelius ir daigelius nuplauname, nusausiname specialioje salotų džiovyklėje.
  2. Brokolį nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
  3. Brokolio gabalėlius, salotas ir daigelius išdėliojame lėkštėje, apibarstome feta sūrio trupiniais ir apšlakstome kanapių aliejumi.
  4. Tuomet apibarstome kanapių sėklytėmis, granatų sėklomis, druska, pipirais.

Panašūs receptai