Braškinis blynų tortas su ypatingu kremu

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Blynų tortas su ypatinguoju Napoleono torto kremu ir braškėmis. Tikrai nesunku pasigaminti, o skanumas neišpasakytas!

Ingredientai

  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Sviestas 100 g
  • Miltai 2 stiklinė (-ės)
  • Pienas 1 stiklinė (-ės)
  • Kondensuotas pienas 1 vnt
  • Druska Pagal skonį
  • Vanilinis cukrus 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Kiaušinio tryniai 2 vnt

Eiga

  1. Gaminame blynus. Išplakame kiaušinius su vaniliniu cukrumi (1 šaukštelis), miltais, įpilame žiupsnį druskos, supilame 100 g lydyto sviesto.
  2. Kremui skirtą sviestą išlydome, suberiame 1,5 šaukšto miltų ir maišant pakaitiname, kol miltai pradeda gelsti. Supilame kondensuotą pieną (pusę indo). Atvėsus įmušame 2 kiaušinio trynius, supilame vanilinį cukrų (1 šaukštelis), išmaišome.
  3. Pertepame lakštus kremu, sudedame supjaustytas braškes. pasiliekame braškių dekoravimui.
  4. Skanaus!
  5. Patarimas. Šį kremą galite drąsiai tepti ir išsikepę sluoksniuotos tešlos lakštus, tada gausis beveik Napoleono tortas!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!