Bolivinės balandos (kynvos) salotos su burokėliais ir feta
Šefo receptai
Įkėlė: Sau 7, 2020
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Vienas geriausių augalinių baltymų (žiūrint į baltymų sudėtį) yra kinva. Todėl dalinamės tobula salotų idėja, su bolivine balanda, virtais burokėliais, feta sūriu ir kapareliais. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.
Ingredientai
- Bolivinė balanda 50 g
- Burokėliai virti 2 vnt
- Feta sūris 30 g
- Moliūgų sėklos 20 g
- Špinatų lapai 20 g
- Kaparėliai 10 g
- Balzamiko padažas kreminis 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Druska, pipirai Pagal skonį
Eiga
- Bolivinę balandą užpilkite 3 kartus daugiau vandens, virkite apie 15-20 min.
- Burokėlį susipjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
- Moliūgų sėklas pakepinkite.
- Paprastuoju variantu galima visus ingedientus sumaišyti, tačiau truputi įdėjus meilės ir viską padėliojus lėkštėje gražiai, gausime labai spalvingą ir išvaizdų patiekalą. Skanaus!