Bolivinės balandos (kynvos) salotos su burokėliais ir feta

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Vienas geriausių augalinių baltymų (žiūrint į baltymų sudėtį) yra kinva. Todėl dalinamės tobula salotų idėja, su bolivine balanda, virtais burokėliais, feta sūriu ir kapareliais. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Bolivinė balanda 50 g
  • Burokėliai virti 2 vnt
  • Feta sūris 30 g
  • Moliūgų sėklos 20 g
  • Špinatų lapai 20 g
  • Kaparėliai 10 g
  • Balzamiko padažas kreminis 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska, pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Bolivinę balandą užpilkite 3 kartus daugiau vandens, virkite apie 15-20 min.
  2. Burokėlį susipjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
  3. Moliūgų sėklas pakepinkite.
  4. Paprastuoju variantu galima visus ingedientus sumaišyti, tačiau truputi įdėjus meilės ir viską padėliojus lėkštėje gražiai, gausime labai spalvingą ir išvaizdų patiekalą. Skanaus!

Panašūs receptai