Blyneliai su obuoliais

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 9, 2013
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Obuoliai 2 vnt
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Apelsinai 1 vnt
  • Miltai 400 ml
  • Pienas 1 stiklinė (-ės)
  • Cukrus 60 ml
  • Druska Pagal skonį
  • Vanilės ekstraktas 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Kepamieji milteliai 1 šaukštas (-ai)
  • Aliejus 50 ml
  • Cukraus pudra 1 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinį, pieną, cukrų, druską, tarkuotas apelsinų žieveles ir vanilę. Įsijokite miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišykite tešlą, tačiau nepermaišykite.
  2. Obuolius nulupkite, supjaustykite 1 cm. storio griežinėliais ir išimkite sėklalizdžius. Griežinėlius mirkykite į tešlą ir dėkite į gerai įkaitintą aliejų. Kepkite, kol gražiai pagels - apie 3 min. Iškepusius obuolius padėkite ant popierinės servetėlės, kad ši sugertų riebalus, apibarstykite cukraus pudra.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!