Blynas su varške ir avietėmis
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Skaniausi pasaulyje blyneliai.
Ingredientai
- Pienas 600 ml
- Varškė 200 g
- Kiaušiniai 3 vnt
- Miltai 400 ml
- Kepimo milteliai 1 vnt
- Cukrus 2 šaukštas (-ai)
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Vanilinis cukrus 1 vnt
- Avietės 350 g
- Sviestas 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant supilti pieną, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, pridėti druskos.
- Įmaišyti varškę.
- Orkaitė – 200C.
- Į skardą įdėti sviesto, ištirpinti ir šepetėliu ištepti visą skardą, ypatingai gerai ištepti kraštus.
- Supilti tešlą, ant viršaus suberti uogas, apibarstyti cukrumi ir kepti maždaug 30 min.