Blynas su malta mėsa ir daržovėmis
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Sotūs, gardūs, tinka ne tik pusryčiams!
Ingredientai
- Pienas 300 ml
- Kiaušiniai 2 vnt
- Miltai 350 g
- Kepimo milteliai 1 vnt
- Faršas 200 g
- Aliejus 1 šaukštas (-ai)
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Pipirai Pagal skonį
- Paprika 1 vnt
- Poras 1 vnt
- Pomidorų sultys 150 ml
- Mineralinis vanduo 100 ml
Eiga
- Iš pieno, kiaušinių, miltų ir kepimo miltelių užmaišyti tešlą, leisti pastovėti 30 min.
- Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti maltą mėsą, perdėti į indą.
- Sumaišyti smulkintą papriką ir porą, pagardinti druska ir pipirais.
- Mišinį sudėti į tešlą, įmaišyti pomidorų sultis ir mineralinį vandenį,
- Tešlą supilti į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 30 min.