Virtuvės patarimai, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas

Virtuvės patarimai, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas

Jums įdomu, ką daro geriausi virtuvės meistrai, kad jų patiekai žavi kiekvieną? O gal paprasčiausiai norėtumėt palengvinti savo buitį, kol ruošiate šeimai vakarienę? Tuomet Jums tikrai pravers 20 smagių ir naudingų virtuvės triukų, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas! 1. Kad akys neašaruotų smulkinant svogūną, pjaustykite jį po vandeniu. (Pav. iš Pinterest.com) 2 Niekada nesūdykite sriubos, prieš tai jos neparagavę. Update: Just made this and it wasn't quite spicy enough for me. I added extra fresh-grated ginger AND, at the end, the magic ingredient that makes all Thai food better -- fish sauce (a couple of tablespoons). Talk about GOOD! Don't skip the cilantro and peanuts. They also make the dish. (Pav. iš Pinterest.com) 3. Obuolių padažas kepiniuose gali pakeisti aliejų. Slow Cooker Apple Sauce - The Cooking Mom (Pav. iš Pinterest.com) 4. Kaip padaryti, kad kietai virti kiaušiniai luptųsi lengvai? Verdant juos, įdėkite šaukštelį sodos. #fitness #workout #weightloss #motivation #devotion #healthy #food #recipe Visit: www.youweightloss.ca (Pav. iš Pinterest.com) 5. Verdant makaronus, vandens įpilkite kiek galima daugiau ir virkite juos dideliame puode. Jei vandens bus mažai, jis taps per daug krakmolingas. Food Smackdown - Boiling pasta. Photo © Tarah Rider Berry (Pav. iš Pinterest.com) 6. Jei kažką verdant persūdėte, įmeskite žalią bulvę. Ji sugers nereikalingą sūrumą. Soothe puffy eyes naturally. Place a slice of raw potato on each eye for 10 minutes to drain excess fluid.    Read more: Best Beauty Products February 2013 - New Beauty Products - Redbook (Pav. iš Pinterest.com) 7. Jei patiekale naudojate pjaustytus neapdorotus svogūnus, iš pradžių pamirkykite juos šaltame vandenyje, kad pašalinti visus sulfatus. Chopped onions (Pav. iš Pinterest.com) 8. Tobulas pyragas - nustatykite kiek kiaušinių reikės Jūsų pyragui (dažniausiai 2-3). Viso kito turi būti po lygiai (miltų, sviesto, cukraus ir t.t.) Smores Chocolate Pie. Make it Gluten Free and Check out Absolutely Gluten Free for more! #Glutenfree #Absolutelygf #Recipes #Pie (Pav. iš Pinterest.com) 9. Riešutų sviestas gali labai pataisyti padažų ar troškinių skonį. Homemade honey peanut butter recipe from alwaysinwonder.com. Have a food processor? Then you can make this! (Pav. iš Pinterest.com) 10. Kad maistas nesuliptų, jį dedant į keptuvę, ši turi būti įkaitinta, o aliejus šaltas. Walleye Fillets Frying In Pan (Pav. iš Pinterest.com) 11. Produktus kepiniams sverkite, o ne matuokite. Pink Kitchen Scales - £19.95 (Pav. iš Pinterest.com) 12. Nedarinėkit dangčio verdant ryžius, garai padeda jiems gerai išvirti. Darinėdami dangti, Jūs sugadinate visą virimo procesą. Parmesan Rice 1 cup long-grain white rice coarse salt 2 tablespoons butter 3 tablespoons grated Partisan cheese 1/4 cup fresh flat-leaf parsley, chopped (Pav. iš Pinterest.com) 13. Kepsniai vis dar kepa, net ir nuimti nuo kepsninės. Who needs health when you can have THIS!!!! (Pav. iš Pinterest.com) 14. Virkite makaronus viena minute trumpiau, nei parašyta ant jų pakuotės. Likusi laiką ruoškite juos keptuvėje su padažu. Classic spaghetti alla carbonara (Pav. iš Pinterest.com) 15. Jei kepant keptuvėje pritrūksta aliejaus, pilkite jį palei keptuvės šoną. Tuomet pasiekęs kepinį, jis jau bus įkaitęs iki reikiamos temperatūros. Ask the Food Lab: How Many Times Can I Reuse Fry Oil? | Serious Eats.  This is an excellent, excellent article on frying--with a focus on the oil. But, it contains lots of good information on the whole frying process--along with debunking some popular myths. (Pav. iš Pinterest.com) 16. Kad padažas salotoms būtų kremiškesnis ir sveikesnis, pusę majonezo kiekio sumaišykite su graikišku jogurtu. Homemade Mayo (Pav. iš Pinterest.com) 17. Pasiekti geriausią rezultatą kepant kepinius, palikite sviestą ir kiaušinius per naktį kambario temperatūroje (išskyrus tuos atvejus, kai ruošiate trupininę tešlą) Flour, Butter, Egg ~~ (Pav. iš Pinterest.com) 18. Kai ruošiates pjaustyti šonine, prieš tai palaikykite ją 15 minučių šaldiklyje. Sušalusi, ji pjaustysis lengviau. Spicy Beer Candied Bacon: 400 degrees  1 lb extra thick smoked bacon ½ cup brown sugar 2 tablespoons any dark beer 2 tablespoons Frank’s Hot Sauce (Pav. iš Pinterest.com) 19. Kai darote bulvių košę,nusausine bulves, padžiovinkite jas puode dar 5 minutes. Taip sviestas ir grietinėlė įsigers lengviau. Roasted Garlic Buttermilk Smashed Potatoes (Pav. iš Pinterest.com) 20. Kaip greitai patikrinti ar aliejus jau įkaitęs? Pamerkite medinę mentelę ar šaukštą į keptuvę, jei aplink pradės formuotis burbuliukai, aliejaus temperatūra tinkama kepti. frying fish (Pav. iš Pinterest.com)