Baravykų sriuba
Šefo receptai
Įkėlė: Geg 16, 2019
#grybųpatiekalai #grybųsriuba #idėjosvakarienei #paprastossriubos #sriubos #sriubosdiena #sriubosreceptai
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.
Kas gali būti skaniau už tikrą baravykų sriubą? Tikrų tikriausias delikatesas, kuriuo galime mėgautis.
Ingredientai
- Jautienos sultinys 2 l
- Morkos 1 vnt
- Svogūnas 1 vnt
- Baravykai 3 vnt
- Miltai 2 šaukštas (-ai)
- Sviestas 50 g
- Kiaušinio trynys 1 vnt
- Pienas 2 stiklinė (-ės)
- Druska Pagal skonį
- Juodieji pipirai Pagal skonį
Eiga
- Morką, svogūną ir grybus supjaustome ir apkepiname keptuvėje su 25 g sviesto.
- Keptuvės turinį suberiame į paruoštą jautienos sultinį ir paverdame apie pusę valandos.
- Likusiame svieste pakepiname miltus, tada įpilame pieno ir maišome, kad nesusidarytų miltų gumuliukų.
- Sultinį perkošiame, grybus ir daržoves sutriname, vėl dedame į sultinį, supilame pieno padažą ir išplaktą kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišome.
- Jeigu reikia, įberiame druskos ir pipirų. Pagražiname mažu keptu baravyku ir petražolės šakele.
- Skanaus:)