Baravykų sriuba

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Kas gali būti skaniau už tikrą baravykų sriubą? Tikrų tikriausias delikatesas, kuriuo galime mėgautis. 

Ingredientai

  • Jautienos sultinys 2 l
  • Morkos 1 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Baravykai 3 vnt
  • Miltai 2 šaukštas (-ai)
  • Sviestas 50 g
  • Kiaušinio trynys 1 vnt
  • Pienas 2 stiklinė (-ės)
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Morką, svogūną ir grybus supjaustome ir apkepiname keptuvėje su 25 g sviesto.
  2. Keptuvės turinį suberiame į paruoštą jautienos sultinį ir paverdame apie pusę valandos.
  3. Likusiame svieste pakepiname miltus, tada įpilame pieno ir maišome, kad nesusidarytų miltų gumuliukų.
  4. Sultinį perkošiame, grybus ir daržoves sutriname, vėl dedame į sultinį, supilame pieno padažą ir išplaktą kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišome.
  5. Jeigu reikia, įberiame druskos ir pipirų. Pagražiname mažu keptu baravyku ir petražolės šakele.
  6. Skanaus:)

Panašūs receptai