Baravykai su kremine bulvių ir sūrio pure

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Nesudėtingas, tačiau naujų skonių įnešantis receptas. Už jį dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Baravykai 8 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Bulvės 6 vnt
  • Tarkuotas parmezano sūris 50 g
  • Tarkuotas čedario sūris 50 g
  • Sviestas 30 g
  • Česnakinė druska Pagal skonį
  • Krapai Pagal skonį

Eiga

  1. Baravykus ir svogūną pjaustome norimo dydžio gabaliukais ir kepiname ant sviesto, pagal poreikį dedame druskos ir krapų.
  2. Išvirtas bulves sutriname, pilame pieno (naudoti galima ir augalinį pieną, tarkim sojos nesaldintą), beriame abiejų rūšių sūrį, galima įdėti papildomai gabaliuką sviesto ir žiupsnį krapų. Triname iki vientisos masės, jei sausa, pilame dar pieno, turi gautis truputi tąsi kreminė konsistencija.
  3. Skanaus!

Panašūs receptai