Baravykai su bulvėmis

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Iš tiesų, mūsų grybų patiekalų šalyje baravykai su bulvėmis yra ganėtinai įprastas patiekalas. Bet juk tai tikrų tikriausias delikatesas!!!!!!! Gaminkime ir mėgaukimės šiais tobulais gamtos skoniais:) 

Ingredientai

  • Baravykai 300 g
  • Bulvės 600 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Sviestas Pagal skonį
  • Šoninė 150 g
  • Miltai 1 šaukštas (-ai)
  • Grietinė Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Žalumynai Pagal skonį

Eiga

  1. Nedideles bulves išverdame su lupenomis. Nukošiame, apibarstome prieskoniais, smulkintais česnakais, įpilame aliejaus ir dedame į orkaitę apkepinti.
  2. Keptuvėje pakepiname smulkintą svogūną bei liesos šoninės gabalėlius (ant sviesto skaniau, bet riebiau). Sudedame supjaustytus baravykus.
  3. Paskaniname druska, pipirais, pabarstome miltais, dedame grietinės ir troškiname apie 5 min. Patiekiame baravykus su bulvėmis. Prieš patiekiant, apibarstome žalumynais.
  4. Skanaus!

Panašūs receptai