Baravykai su bulvėmis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.
Iš tiesų, mūsų grybų patiekalų šalyje baravykai su bulvėmis yra ganėtinai įprastas patiekalas. Bet juk tai tikrų tikriausias delikatesas!!!!!!! Gaminkime ir mėgaukimės šiais tobulais gamtos skoniais:)
Ingredientai
- Baravykai 300 g
- Bulvės 600 g
- Svogūnas 1 vnt
- Sviestas Pagal skonį
- Šoninė 150 g
- Miltai 1 šaukštas (-ai)
- Grietinė Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
- Žalumynai Pagal skonį
Eiga
- Nedideles bulves išverdame su lupenomis. Nukošiame, apibarstome prieskoniais, smulkintais česnakais, įpilame aliejaus ir dedame į orkaitę apkepinti.
- Keptuvėje pakepiname smulkintą svogūną bei liesos šoninės gabalėlius (ant sviesto skaniau, bet riebiau). Sudedame supjaustytus baravykus.
- Paskaniname druska, pipirais, pabarstome miltais, dedame grietinės ir troškiname apie 5 min. Patiekiame baravykus su bulvėmis. Prieš patiekiant, apibarstome žalumynais.
- Skanaus!