Barankos

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Lietuviškos baronkytės iš kurių galime verti karolius!

Ingredientai

  • Kvietiniai miltai 500 g
  • Vanilinis cukrus 3 arb. šaukštelis (-iai)
  • Sutirštintas pienas 1 vnt
  • Druska Pagal skonį
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Aguonos 3 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Išplakti kiaušinius(2) su pienu, žiupsneliu druskos, cukrumi, cinamonu, sutirštintu pienu skardinėse.
  2. Supilti miltus, kepimo miltelius pamažu maišant.
  3. Subert aguonas, išmaišyti, pradėti minkyti tešlą.
  4. Suformuoti baronkytes. Patepti kepimo indą sviestu.
  5. Baronkytes aptepti kiaušinio tryniu, pabarstyti aguonomis. Įkaitinti orkaitę ir kepti 180 C temperatūroje ir kepti apie 15 minučių.
  6. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!